Valo ja ääni

Tapahtumatukku on valtakunnallisesti palveleva äänentoisto- ja valaistusalan yritys. Tilaa kauttamme kaikki tarvitsemasi tapahtumatekniikka – äänentoisto, valaistus sekä kuva- ja videotekniikka.

Toteutamme palvelut vuosien kokemuksella, aina ajallaan ja luotettavasti. Kun tarvitset luotettavaa tapahtumatekniikkaa ja äänentoistopalvelua, olemme valintasi.

Ota yhteyttä »

AV-tekniikka

Suunnittelemme ja toteutamme äänentoisto-, kaapelointi- ja videotyöt niin kokoustiloihin, auditorioihin kuin esimerkiksi teattereihinkin. Saat kauttamme aina yksilöllisen suunnittelun ja toteutuksen haluaamasi tilaan. Varmistamme, että saat suurimman hyödyn laitteistasi ja tilan akustiikasta.

Äänentoisto

Meiltä saat äänentoistopalvelut kaikkiin erilaisiin tiloihin, kuten toimistoihin, auditorioihin ja ravintoloihin. Teemme myös tarvekartoituksen ja äänentoistosuunnitelman tarvitsemiisi tiloihin sopivaksi.

Kuva- ja videotekniikka

Laadukas ja nykyai­kainen videotekniikka niin kokoustiloihin, auditorioihin, kouluihin kuin toimistoihinkin. Meidän kauttamme saat luotettavan ja ammatti­taitoisen suunnit­telun ja asennuksen avaimet käteen -periaatteella.

PA- ja valaistuspalvelut

PA-tekniikka ja valaistuspalvelut keikoille, tai vaikkapa pienille festareille. Toteutamme erilaiset yritystilaisuudet, yleisötapahtumat, konsertit, kiertueet ja messut ammattitaidolla ja laadukkaalla kalustolla. Tilaa oikeanlainen valaistus ja tehokas äänentoisto kauttamme, räätälöimme palvelun tarpeidesi mukaan.

MEILTÄ MYÖS ESIINTYJÄT

Tutustu artisteihin